1 yıl önce GÜNDEM

Adıyaman Belediye Meclis Başkanlığı’ ndan yayımlanan bildiri de İsrail’i işlediği savaş suçu ve soykırımdan dolayı şiddetle kınadı

1 yıl önce EKONOMİ

ATİK Moldova'nın özerk bölgesi olan Gagavuz ya Cumhuriyetine asfalt yol yaparak alt yapısını güçlendirmeye destek verdi.

1 yıl önce AKTÜEL

Samsat belediye başkanı Halil Fırat Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılına yakışır hizmetler yaptık, gururluyuz’ dedi.

1 yıl önce EKONOMİ

ASKON 14.ekonomi değerlendirme toplantısın da konuşan Ticaret bakanı Ömer Bolat cari açığın azalmaya devam ettiğini söyledi.

1 yıl önce GÜNDEM

TBMM Genel Kurulu’nda konuşan CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere deprem bölgesindeki sorunları sıraladı.

1 yıl önce SİYASET

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış oldu. Ak parti teşkilatının halk buluşma proğramında vatandaşın sorunlarını dinledi.

1 yıl önce AKTÜEL

Kemal ASLAN 6 Şubat depremiyle yıkılan Adıyaman’ın toparlanıp ayağa kalkması için, her Adıyamanlının elini taşın altına koyması gerekir

1 yıl önce EKONOMİ

İHH İnsani Yardım Vakfı, işgalci İsrail’in saldırılarına hedef olan Gazze’deki sivillere yönelik sıcak yemek dağıtımı devam ediyor.

1 yıl önce AKTÜEL

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu Romanya Cumhuriyetinin Balkanlarda Türkiye'nin en büyük ortağı olduğunu söyledi.

1 yıl önce SAĞLIK

Yataş "Uykunun Mucizesi ile Büyüyen Mini Kahramanlar" projesi kapsamında nne-bebek uyum odasını yenileyerek hizmete sundu.

Popup Beyaz.Net