Ahmet Aydın Adalet bakanımı? Ahmet Aydın Adalet bakanımı?

Uyuşturucu baronları, mafya, kumar şebekeleri Türk gençliğinin en büyük düşmanıdır; her görüldüğü yerde ezilmelidir. Türk milletinin ve Türkiye'nin en büyük sorunlarına Zafer Partisi dışında çözüm üreten var mı?
1. Sığınmacılar sorunu: Hiçbir ülke veya medeniyet 17 milyon yabancı işgali ile ayakta duramaz.
2. Uyuşturucu kullanma yaşı 13'lere inmiş. Aileler perişan, gençlik ruhen ve biyolojik olarak çökertiliyor. Uluslararası Uyuşturucu mafyası İstanbul'u mekan seçmiş. 
3. Kumar... Gayrimeşru kumar oyunları yine gençliği ve ailelerini perperişan etti. İntiharlar arttı. Kısa yoldan köşeyi dönme örneklerini artıran bugünkü iktidar, bu sosyal psikolojik çözülmenin sorumlusu olduğu halde hiçbir vicdan azabı duymuyor. Pudra şekerli Mercedes örnekleri kamuoyunu sızlatıyor.
4. Plan yok. Ne mâlî politikalarda, ne sanayi yatırımlarında, ne tarımda... Her üretim yapan tesisi satan zihniyet verimli kamu kurumlarını da kapattı. Başta Devlet Planlama Teşkilatı. Devlet yönetilemez hale geldi.
Devlet krizi, ekonomik kriz, millî birlik krizi ve sığınmacılar krizi birbirini tetikleyen ve millî varlığımızı tehdit eden beka meselesi...
Uyuşturucu baronlarını, Uluslararası mafyayı ülkeden kovmak ve evlatlarını kurtarmak; genç kızlarımızın -sığınmacı tacizine uğramadan- yaşadığı şehirde emin dolaşabilmesini, gittiği okuldan ya da kurstan evine ulaşabilmesini istiyorsan Zafer Partisi tek başına iktidar olmalıdır.
Madenlerimizin
Meralarımızın
Su ve toprak kaynaklarımızın

Ormanlarımızın yok edilmesine karşı samimi isen Zafer Partisini iktidara taşımalısın.
Millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüşken hiçbir fabrika açmayıp her kamu kurumunu da sözde cemaatlere ve tarikatlere paylaştıran; bu arada halkın hiç de gündeminde olmayan Anayasa değişikliği ile Türk kavramını ortadan kaldırmayı planlayan, Avrupa ve İsrail rahat uyusun diye ülkemizi uluslararası göçmen kampı yapmaya karar veren iktidar ve muhalefetin ağız ve iş birliği halinde küresel güçlere teslimiyetine son vermek istiyorsan Zafer Partisini tek başına iktidara taşımalısın.
Ağız birliği etmişcesine medyayı paylaşan iktidar ve tayin edilmiş muhalefetin yandaş medyalarında Zafer Partisi için "sığınmacılar dışında görüşü yok" algısının da sebebi seçmeni alıştırılmış çaresizlik içinde tutma planıdır. 
Zafer Partisi programı, eylem planları ve kadroları ile bu dışa bağımlı sözde iktidar ve muhalefet partilerinin hiçbirinin erişemeyeceği seviyededir.
"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." İliç, Develi, Kaz Dağları, Akbelen ormanları, Amasya Çambükü Köyü, Konya Bahri Dağdaş Enstitüsü gibi nerede bir çevre felaketi ve halk düşmanlığı varsa, fabrikalarından atılan işçi varsa orada olan Zafer Partisidir.
Zafer Partisi tek başına iktidar olursa:
Sığınmacılar 1 yıl içinde ülkelerine döner,
Uyuşturucu ve kumar belası önlenir,
Ekonomik kriz çözülür,
Yeşil madencilik yapılır,
 
Halkın parası soygunculardan tahsil edilir, yurt dışına kaçırılanlar dahil...
Tarımsal üretim ve verimlilik artar,
Ortadoğu Su Barışı tesis edilir,
Edilgen savruk dış politika yerine tam bağımsız Türkiye vizyonuna uygun bir dış politika uygulanır,
4 temel kriz çözülür.
Türk milleti devletini geri istiyor ve Zafer Partisi bunu yapar.
Netice:
BAZILARI BİR ŞEY OLMAK İÇİN ORTALIKTA UCUZ SİYASETLER PEŞİNDE...
BİZ İSE BİR ŞEY OLMAK İÇİN DEĞİL BİRŞEYLER YAPMAK İÇİN VARIZ.

Editör: Zeynel abidin Kıymaz