TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesine yoğunlaşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Tut ilçesinde vatandaşlar, muhtarlar ve esnaflar ile bir araya gelerek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı ve buradaki yatırımları yerinde inceledi.
 
Tut ilçesinde vatandaşlar, muhtarlar ve esnaflar ile bir araya gelerek ilçenin sorunları hakkında bilgi alan ve buradaki yatırımları yerinde inceleyen AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa ALKAYIŞ, Hükümetimiz tarafından kalıcı kırsal konutlarla ilgili devrim niteliğinde kanun teklifleri verildiğini ve bu tekliflerin Gazi Meclis’imizde kabul edilerek kanunlaştığını ifade etti.


31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühüyle rekor bir oy alarak AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Sayın Ercan ÖNCEBE’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiğini ifade eden Milletvekili ALKAYIŞ, 31 Mart’tan bugüne kadar ilçedeki gelişmeyi, kalkınmayı hep birlikte gördüklerini ve bundan sonraki süreçte de yatırımların devam edeceği bilgisini verdi. Tut İlçe Kaymakamı Sayın Ali İhsan SELİMOĞLU’nu ziyaret eden ALKAYIŞ, Hükümetimizin yaptığı yatırımların eşgüdüm içerisinde ilerlemesinde Tut Kaymakamlığımızın çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirtti. Tut ilçesinin 6 Şubat depremlerinde büyük yara aldığını ve daha sonra sel felaketine maruz kaldığını belirten ALKAYIŞ, depremin olumsuz etkilerini azaltmak ve Tut ilçemizi yeniden ayağa kaldırmak için geceli gündüzlü bir gayretin içerisinde olduklarını söyledi. İl Yönetim Kurulu Üyesi Yasef Taş ve Teşkilat Üyelerinin eşlik ettiği Tut ilçesi ziyaretinde vatandaşlarımız, muhtarlarımız, esnaflarımız, STK’lar, Tut Belediye Başkanı Ercan Öncebe, İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile bir araya gelen Milletvekili ALKAYIŞ; ilçedeki proje ve yatırımların tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin eskisinden daha bakımlı ve daha zengin bir duruma erişeceğini söyledi. Tut ilçesinde muhtarlarımızla yaptıkları toplantıda hangi çalışmaların sürdüğünü ve hangi çalışmaların ortaya konacağını köy köy, uzun uzun değerlendiren Milletvekili ALKAYIŞ, yapımı devam eden ve başlayacak olan bütün bu çalışmaların bir takvime bağlandığını belirtti.

Tut ilçesinin gerek yüksek rakımlı zorlu bir coğrafyaya sahip olması gerekse iklim şartlarının çeşitli güçlükler ortaya çıkarması bazı engeller doğursa da bu güçlüklerin aşılacağını ve ilçemizdeki yatırımların devam edeceğini söyleyen Milletvekili ALKAYIŞ, Tut ilçemizin bir an önce ayağa kalkması için Valilik ve Bakanlık düzeyinde yoğun bir çalışma gösterdiklerini ifade etti. Tut ilçemizde rezerv alanı çalışmalarının da devam ettiğini belirten ALKAYIŞ, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkililerinin önümüzdeki hafta ilçemize geleceğini ve Tutlu hemşehrilerimizle bir araya gelerek çalışmalara son şeklini vereceklerini ifade etti. Göstermiş oldukları misafirperverlik dolayısıyla Tut ilçemizdeki bütün vatandaşlarımıza ve idarecilerimize teşekkür eden Milletvekili ALKAYIŞ, Hükümetimizin deprem bölgesindeki yatırımlarının her zaman için devam edeceği bilgisini verdi.

Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik Acil Servisi Etkinleştirdi Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik Acil Servisi Etkinleştirdi

ÖNCEBE: TUT İLÇESİ KALKINMA GELİŞME DÖNEMİNE GİRDİ

TUT belediye başkanı Ercan Öncebe heyetin TUT ilçesine olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederek önümüzde ki dönem TUT ilçemizin her alanda ayağa kalkıp kalkınacağı büyüyeceği bir ilçe olacaktır.

Sayın vekilimiz Mustafa Alkayış beye ve beraberinde ki heyete ilçemize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi.

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz