MEYDAN PROJESİ ÜZERİNE

"Meydan projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tarafımızdan bu konuda yapılmış herhangi bir açıklama yok. Meydan projesi toplam 4 etaptan oluşuyor.

Abone Ol

"Meydan projesi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tarafımızdan bu konuda yapılmış herhangi bir açıklama yok. Meydan projesi toplam 4 etaptan oluşuyor. Bu çok uzun ve zorlu bir süreç. Birinci etap bitmeden ikincisine başlanması söz konusu değil. 1. Etap bittiğinde oranın malikleri tam olarak yerleşmeden ikinci etaba başlanmayacak.

Birçok esnaf, Kent projesini yaptırmayız da yaptırmayız şeklinde açıklamalarda bulunuyor. Biz henüz yapılacağına dair bir açıklamada bulunmadık. Ama onlar durmadan yaptırmayız diyorlar. Kent projesi ile ilgili çalışmalarımız çok kısa bir zamanda tamamlanacak. Her etabın hak sahipleri ile yani malikleri ile oturup konuşacağız. Hangi hak sahibine proje bitiminde ne verileceği somut bir şekilde açıklanacak. Çoğunluğun rızası alınmadan zaten meydan projesi hayata geçmeyecek. Hatta çoğunluğun rızasından daha fazlasının bu projeye olur vermesi gerekiyor. Ama bu 4 etaptan oluşan proje şehir için bir kurtuluş. Meydan projesi çok uzun soluklu bir proje. 1. etapla ilgili çalışmalarımızı en geç 2 ya da 3 hafta içerisinde tamamlayıp ilgili hak sahipleri ile bir araya geleceğiz.

Kafalarında oluşan bütün endişeleri gidermeye çalışacağız. Ve tam olarak proje bittiğinde kendilerine ne verileceği netleşmiş olacak. Biz daha çalışmalarımızı bitirmeden ve herhangi bir açıklama yapmadan birileri durmadan yaptırmayız da yaptırmayız deyip duruyor. Yav biz daha yapacağımızı söylemedik ki siz neyi yaptırmıyorsunuz onu söyleyin...

Meydan projesi Adıyaman için tarihi bir fırsat, bir kurtuluş. Ben Vali olarak bugün varım yarın yokum. Ama siz bu şehirde yaşayanlar olarak bu projeye sahip çıkın. Devletin sunmuş olduğu bu imkândan faydalanın. Bu fırsat bir daha asla elinize geçmeyebilir. Devlet bunu yapmaya karar vermişken, siz de bu konuda onlara destek verin..."

V.B.T