AKTÜEL

Mahir Damatlar ‘Hedefimiz Kaliteli insan yetiştirmek’

Gençleri boş zamanlarında sağlıksız güvensiz ortamlardan uzak tutup, burada yararlı faydalı sohbetler seminerlerle daha kaliteli yetişmelerine katkı sağlıyoruz.

Abone Ol

Gönüllerde birlik vakfı başkanı Mahir Damatla,r Vakıf merkezimizde gazetemize yaptığı açıklamada, hedeflerinin kaliteli insan yetiştirmek olduğunu söyledi.

Ankara Hamam önünde bulunan Vakıf merkezinde açıklamalarda bulunan Damatlar şunları söyledi:

Şu an bulunduğumuz bölgemiz Hacettepe, dil tarih, hukuk fakültelerinin yoğun olduğu bir yer. Buralarda yoğunluklu okuyan öğrencilerimizde vakfımıza gelen aılerle beraber, bu çocuklarımızın okullarını 4 yılda bitirebilmeleri için bir disiplin içinde derslerine odaklanmalarını öğütlüyoruz.

Boş zamanlarında sağlıksız güvensiz ortamlardan uzak tutup burada yararlı faydalı sohbetler seminerler veriliyor. Türk halk ve Türk sanat muzığı, musiki çalışmalarına yöneltiyoruz.

Genel kültür manasında haftada 4 gün burada alanında uzman hocalar çeşitli konularla seminerler veriyor.

Ayrıca çocuklarımızın sosyalleşmesi için çaba gösteriyoruz. Türk coğrafyalarına yardım ve destek organizasyonları düzenliyoruz ve bu çocuklarımız mezun olmadan yurt dışını Türk dünyasını görüyorlar bilgileri kültürleri artıyor.

6 Şubat depreminde de bu öğrencilerimizle koordineli bir şekilde hızlı bir refleks alarak 80 kişi deprem bölgesine gittik orada yardım ve destek faaliyetlerine katkı sağladık.

 Burada amacımız aktif sosyal kültürlü kaliteli insan yetiştirilmesi için özel çaba gösteriyoruz. Siyaset dışında konular genelde gündemde tutuluyor. Devletine ülkesine mezun olduklarında faydalı olacak gençler yetiştirilmesi için çaba gösteriyoruz.

Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın da hedefi gayesi buydu.

Bizde kendi imkanlarımız ölçüsünde bu amaca yönelik çalışmalar yapıyoruz dedi.

Haber: GAP olay