LÜTFEN ÇEKİYORUM (ENERJİNİ) GÜLÜMSE!

Biz zamlar yok iken de böyleydik, mutsuz ve gergin kaosla besleniyoruz. Her yerde tartışma yüksek ses, çok gülene deli denilen bir toplumdayız.

Abone Ol

Mutsuzuz, hüzünlüyüz acılar aranjmanında solmuşuz, yitmişiz bitmişiz. Hüzne 5 kala her halimiz, oysa biz ”Türküz doğruyuz çalışkanız”. Diyeceksiniz ki hayat çok pahalı zamlar fiyatlar vs. Biz zamlar yok iken de böyleydik, mutsuz ve gergin kaosla besleniyoruz. Her yerde tartışma yüksek ses, çok gülene deli denilen bir toplumdayız. Biz evdeki kızlar toplanınca güleriz o kadar ciddiler ki gestapo kampı üyeleri gibi ama bana kahkahalarla gülüyorlar onlardan değilim, farklıyım komik geliyorum onlara hatta deli derler bana!

Seviyorum sizi ciddi maskeleri hep yüzünde ablamlar biri hariç oda deli!

Herkes ne acı bedeller ödüyor, herkesin sorunu seninkinden daha çok, ekonomik sorun kişisel sorun çocuklar anneler babalar oku oku yaz yaz bitmez her şeyi bütün hüzünlerini ballandıra ballandıra anlatırlar araya iki üç hastalıkta geçiştirirler. Bu arada bir tek şunun eğitimini almışlar evliler hep mutlu herkesin eşi ideal büyük aşk yaşıyor herkes. Orada güzel oyunculuk sergileniyor dedim ya herkes başka başka konularda hüzne beş kala, dolaşıyor.

Suratımız asılınca sorunlar geçmiyor bitmiyor gülelim, güldürebilen insanlarla gezelim gülmek bulaşıcıdır, enerjinin de tansiyonu var kişisine göre iniyor çıkıyor, ben sorun yaratan sorunları uzatan gamlı baykuş modellerinden uzağım artık, dostlarımın sorunu olursa da koşacağımı herkes bilir, güneşin doğuşu bile sesli kahkahasını duyabilirsen gökyüzü masmavi, umut güzel bakarsan yıldızlar hepsi berekete bolluğa sevgiye güzelliğe koşuyor.

Aşkın, mutluluğun konfetilerini savurun saçlarınıza…

Kıymet Şahin 08.Haziran.2024 00:14