İtrail Yakıp Yıkıyor

İsrail Gazze'yi uçaklarla yok edercesine bombalıyor. Yemen İsrail'i karadan bombalıyor İsrail Gazze'yi uçaklarla yakıp yıkıyor.

Abone Ol

Hizbullah İsrail'i karadan bombalarla vuruyor. İsrail Gazze'yi uçaklarla yok edercesine bombalıyor. Yemen İsrail'i karadan bombalıyor İsrail Gazze'yi uçaklarla yakıp yıkıyor. Hamas tuzakla İsrail askerlerini öldürüyor İsrail ordusuyla Gazze'ye girip kadın çoluk çocuk at eşek, kedi köpek demeden hareket eden her canlıyı öldürüyor. Katliam yapıyor. Sosyal medyada Hamas'ın Hizbullah'ın Yemen'in kahramanlıkları anlatılıyor. Doğru kahramanlar ölerek, katliama uğrayarak tarihe geçiyorlar. Oysa bize ölerek değil yaşayarak, gazi olarak tarihe geçen kahramanlar lazım. Siyonist İsrail ise bütün gücüyle tek bir amaca yönelik savaşıyor. Gazze'yi haritan silmek!  Tek bir gazzeliyi sağ bırakmamak! 
Hamas ve Hizbullah'ın öldürdüğü isralli sayısı birkaç   bini geçmiyor. İsrail 50 bin gazzeliyi şehit etmiş. Bunun iki katı yaralılar var. Yaralıların Gazze'de tedavi edilmesi mümkün olmadığından ölen yaralıları bu sayıya dahil etmiyorlar. Dahil ederek öldürülenlerin sayısını söyleseler en az 100 bin Gazzeli şehit edilmiştir .Dile getirmemiş olsalar da şehit sayısı yüzbinlerin üzerinde... Ama sosyal medyada Hamas'ın Hizbullah'ın zafer kazandığı söyleniyor.  Yüz bin insanın öldüğü, yüzbinlerce insanın yaralandığı bu savaş zafer değildir. 
Gazze katliamını kıllarını kıpırdatmadan seyreden Arap krallıkları İsrail ile savaşmayacaklarını hatta dost olduklarını söylemekten utanmıyorlar. Ne lojistik yardım yapıyorlar ne ilaç ne gıda. Mısır dahi korkusundan kapıyı kapatmış yiyecek dahi vermiyor. Mısır'ın sınır kapısındaki sekiz on yaşındaki Gazzeli çocuklar kapıda nöbet tutan Mısır askerlerine elindeki silahı kullanmıyorsun ver bari biz kullanalım diyorlar. Vermiyorlar. Arap askerleri utanmadan silah taşıyor, işgal edilmiş ülkeleri için nöbet tutuyorlar. Duruma bakarsanız Gazze Mısır'dan daha özgür. Mezhepçilik yaparak Sünni olduklarını durmadan vurgulayan Emevi Arapları, eğer mezhep konusunda samimiyseniz Ebu Hanife'nin hükmüne kulak veriniz. Ebu Hanife "beni işgal edilmemiş topraklara gömün" diyor. İşgal altında yaşıyorsunuz. Uşaksınız. Erkekseniz, azıcık onurumuz varsa işgal altındaki ülkelerinizde değil bağımsızlık savaşı veren Gazze'de  savaşıp ölün. Özgür Gazze'ye gömülün.!
 Siyonist İsrail bu kralların hain dedelerinin yardımıyla kurulmuştur. Şerif Hüseyin, Kral Abdullah, Cemal Abdunnasır,  Enver Sedat daha adını sayamadığım birçok Arap lideri işbirlikçi ve haindir. İsrail ile savaşmamış savaşır gibi görünmüşlerdir. Halklarına kendilerini kahraman göstermiş perde arkasında Yahudi ve Hıristiyanlarla işbirliği yapmışlardır. Bu yüzden Gazze'nin bu Yahudi uşaklarından yardım bekmlemesi abesle iştigaldir.  Bu şerefsizler rahat döşeklerinde oturup Gazze katliamını bir film seyreder gibi acımadan utanmadan sıkılmadan seyrediyorlar. 
Gazze son kale düşmese de uzun yıllar ayakta kalamayacak gibi. Allah yardımcıları olsun. Çünkü Allah'tan başka yardım edecek kimseleri kalmadı. Savaştan galip çıksa da yaralı bir kurt gibi uzun süre iyileşmeyi bekleyecek...
 Bana Gazze'nin destansı kahramanlığından değil destansı ölümünden bahsedin. Bana İsrail'in katliamının boyutundan bahsedin. Bana Yahudi'nin güçlendiği zaman nasıl hayvanlaşacağından bahsedin. Bana uygar dünyadan bahsetmeyin.  Vahşi  Batı dünyasından bahsedin. Katil Amerika'dan bahsedin...
İsrail'in bütün hedefi Gazze'yi yok etmektir! Bilinmelidir ki Gazze düştüğünde Filistin'in tamamı düşmüş olacaktır. Artık israil'e meydan okuyacak bir güç kalmayacak. Hatta taş atacak çocuklar da olmayacak. İslam dünyasının  Filistin diye bir ülke de olmayacaktır. Belki o zaman rahat yaşarlar(!)