AKTÜEL

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ı kınadılar

Ahmet Aydın, Cevahir Asuman Yazmacı ve Yavuz Ağıralioğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz’ı kınadılar

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karabağa nasıl mudahale ettıysek Gazzeyede mudahale ederiz sözlerinin ardından İsraıl dışişleri bakanı Israel Katz'ın Saddam Huseyın'ın sonunu işaret ederek kustah benzetmeler yapmasına tepkiler devam ediyor.

Ahmet Aydın (Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı): Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur

“Zulüm ile abad olanın ahiri berbat olur”

Adolf Hitler, Ratko Mladiç ve daha nicesi…

Bugün ise Benjamin Netanyahu. Tarih her bir soykırımcı katilin nasıl acı bir sonla yüzleştiğine defalarca tanıklık etti.

Bu hazin sonun, Terör Devleti İsrail’in Katil Başbakanı için de geçerli olduğunu hatırlamasını sağlayın!

Her daim mazlumların sesi olan Cumhurbaşkanımız Sn.  @RTErdogan’ı Siyonist çığlıklarınız ile bastırabileceğinizi mi sandınız?

Cevahir Asuman Yazmacı (AK parti Şanlıurfa Milletvekili) : İsrailli bakan haddini aşmıştır

TBMM'de düzenlediğimiz basın toplantısında Gazze'de yaşananlara bir kez daha dikkat çekerken, haddini aşan İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın açıklamalarına tepkimizi dile getirdik.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan sizin çocukça tehditlerinize boyun eğecek bir lider değil, Türkiye, sizi kürsüye çıkarıp, şaklaban gibi alkışlayacakların ülkesi hiç değil.

Yavuz Ağıralioğlu: Türk milleti Yatalak değildir

Ülke yönetimine dair kendisine yaptığımız tüm eleştirilere rağmen Sayın Cumhurbaşkanının, böyle pervasızca tehdit edilmesine asla göz yumamayız. Türkiye Cumhuriyeti'nin başı ve Türk Milleti'nin Cumhurbaşkanını kanlı ağzınıza ve soykırımcı tavrınıza saygısızlık malzemesi yapamazsınız.

Türk Milleti yatalak değildir, kuru kalabalık hiç değildir!

''İstediğimi yapar, istediğimi söyler, istediğimi öldürürüm.'' tavrına sessiz kalacak bir dünya hayal ediyorsanız bilin ki; Türk Milleti, dünyada olduğu müddetçe, bu hayaliniz gerçek olmayacaktır.

Haber: GAP olay