GÜNDEM

İsmail Haniye Suikastı Şiddetle Kınanıyor

Hamas lideri İsmail Haniye'nin suikastını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ve bir çok kuruluş temsilcisi kınadı.

Abone Ol

Yalçın Topçu (Cumhurbaşkanı Başdanışmanı): Rabbimizin laneti İsraillin Üzerine Olsun

Kudüs-ü Şerif’in ve Mescid-i Aksa’nın bekçisi Filistin halkının özgürlük fedaisi Müslümanların yiğit evladı milletimizin kardeşi Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Heniyye Siyonist İsrail’in kalleş suikastı ile şehitler kervanına katılmıştır. Şehadeti mübarek olsun. Rabbimiz cenneti ve cemali ile müşerref kılsın.Kahraman Filistin halkının ve tüm Müslümanların başı sağ olsun. Rabbimizin laneti İsrail’e, rahmeti ve merhameti de Filistin halkının üzerine olsun. Türkiye devleti ve milleti ile Filistin halkının haklı davasının yanındadır. La Galibe İllallah.Amenna Ve Saddakna.

Ahmet AYDIN ( ÇSY Bakan Yardımcısı): Haniyye Ömrünü şehadetle tamamladı

Kudüs davasına adanan bir ömür ancak şehadetle şereflenirdi.

Mücahit İsmail Haniye Rabbim seni Sultan Selahattin’e, Halife Hz. Ömer’e ve Resulü Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Vesselama komşu kılsın.

Mehmet Ali Cevheri (AK parti Şanlıurfa Milletvekili): İslam Aleminin Başı sağolaun

“Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin. Hayır, onlar diridirler. Ancak siz bunu bilemezsiniz" Filistin davasının siyasi lideri İsmail Haniyye, terör devleti israil’in alçak suikasti sonucu şehitler kervanına katıldı. Haniye’nin ömrünü Kudüs davasına adadığına şahidiz. Gazze halkı başta olmak üzere tüm İslam aleminin başı sağ olsun.

Zeynel Abidin Kıymaz (GAP Gaz. Bir. Genel Başkanı): İsrail Ancak Güçten Anlar

Hamas lideri İsmail Haniyyenin katledilmesi, uluslararası arenaya, insanlığa İslam alemine pervasızca meydan okumaktır.

Bütün uluslararası çağrılara rağmen İsrail katliam ve cinayetlere devam ediyor. Bu gün gelinen nokta itibariyle İsrail’in güç dışında başka bir şeyden anlamayacağı ortaya çıkmıştır. İsrail güçten başka bir şeyle dizginlenemez. 

Haber: GAP olay