HÜDA-PAR, AKPARTİ, MHP

Sayın ERDOĞAN 2023 seçimleri “riskli” görmüş olacak ki toplam oyu 156 bin oylu bu adamın partisine(HÜDA-PAR) AKPARTİ listelerinden 4 kişilik kontenjan verdi

Abone Ol

HÜDA-PAR, AKPARTİ, MHP.

Adam 4.cü maddeye karşıymış gibi konuşuyor ama esas karşı olduğu Bayrak, Milli marşımız, Cumhuriyet, Devletin resmi dili.

HÜDA-PAR Genel başkanı Zekeriya YAPICIOĞLU’ndan bahsediyoruz.

Haddini aşan beyanatları ile son günlerde gündemden düşmüyor.

Peki böyle pervasız konuşan bu adamın ve partisinin halk nezdindeki karşılığı nedir?

Genel başkanı olduğu partisi (HÜDA-PAR) 2018 genel seçimlerinde ülke genelinde 60 milyon seçmenden sadece topu topu 157.612 oy almış. (2023 seçimlerinde Cumhur İttifakını destekledi.)

Sayın ERDOĞAN 2023 seçimlerinde kendi durumunu çok “riskli” görmüş olacak ki toplam oyu 156 bin olan bu adamın partisine(HÜDA-PAR) AKPARTİ listelerinden 4 kişilik kontenjan verdi ve 4.ü de M.Vekili seçildi. (156 bin oya 4 vekil.)

Hadi diyelim 2018 seçimlerinde “Can havliyle” bu adama “eşantiyondan” 4 vekil verdiniz. (Faydası mı oldu zararı mı o da ayrı bir konu.)

Seçimler bitti, seçimi de kazandınız. Eeee hala bu adamdan ne gibi bir destek bekliyorsunuz? Bu adam sizi hangi zor durumdan kurtaracak da bu adama katlanıyorsunuz? Ne işi var “Cumhur İttifakı”nda..

Olmaz olsun bunların 4 vekilinin desteği..

Gerçekten AKPARTİ ve MHP’yi anlamak mümkün değil..

Bir diğer konu;

İBB Başkanı İMAMOĞLU bir “AHMAK” kelimesi yüzünden 2 yıl 7 ay hapis cezası aldı, üstelik bir de siyasi yasak getirildi. Dosyası istinaf mahkemesinde..

Bu adam milyonlarca Türk insanına “AHMAK” diyor, DP M.Vekili sayın Cemal ENGİNYURT dışında kimsenin çıtı çıkmıyor.

HÜDA-PAR’ın genel başkanı bu cesareti kimden alıyor acaba?

Mithat SOLGUN