#kktc Haberleri

#kktc haberleri ve güncel #kktc gelişmeleri, #kktc ile ilgili tüm video, #kktc fotoğrafları ve #kktc haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


EĞİTİM

Sibel Tatar Birleşmiş Milletler Genel Kurulunca ilan edilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde mesaj yayınladı.

EKONOMİ

KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Fazilet Özdenefe, Girne Emekçi Kadınlar Kooperatifi Yönetim Kurulunu  kabul etti.

SPOR

KKTC Lions Kulüplerinin düzenlediği KKTC'nin 40.yıl Cumhuriyet balosunda konuşan KKTC Meclis başkanı Töre TÜRKİYEDEN AYRILMAK İSTEMİYORUZ dedi

SİYASET

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC’nin gözlemci üye olduğu Ekonomik İşbirliği Teşkilatı toplantısına katılmak için Özbekistan'a hareket etti.

EĞİTİM

Prof. Dr. Ata Atun, KKTC'de eğitimlerine devam eden Uluslararası Öğrencilerine "Kıbrıs ve Filistin, Benzerlikleri ve Ayrılıkları" konferansı verdi.

GÜNDEM

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye, Azerbaycan, KKTC, Kazakistan, Özbekistan ve Türkmenistan’ın oğuz boylarından geldiğini söyledi.

GÜNDEM

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Azerbaycan ziyaretini Bakü'de basın mensuplarıyla bir araya gelerek değerlendirdi

SAĞLIK

6 Şubat depreminde yıkılan Adıyaman Isıas Otelde hayatını kaybeden Magosalı meleklerin görüntüleri yürekleri dağladı.

EKONOMİ

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde alüminyum, yedek parça, torna işletmeleri tesislerini ziyaret etti

SİYASET

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefke’nin kurtuluşunun 49. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törenlere katıldı.

AKTÜEL

“Geçmiş acılardan dersler çıkararak geleceği kurgulamak; şehitlerimize ve evlatlarımıza karşı en büyük sorumluluktur”

GÜNDEM

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, TMT Derneği’ni ziyaretinde “İki devletli siyasetimizin altı doludur” dedi.

Popup Beyaz.Net