#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


Yaşam

Altınşehir istikametinden, Adıyaman Merkez yönüne seyreden bir araç kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

AKTÜEL

İsrail'in, Mavi Marmara Gemisinde düzenlediği saldırıda şehit olan Fahri Yaldız şehadetinin 14.yılında kabri başında sevenleri tarafından anıldı.

SAĞLIK

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, hastaneler hayata gözlerin açıldığı ve hayata gözlerin yumulduğu anlamlı mekanlar olduğunu söyledi.

GÜNDEM

Dellal Metin gazeteci-Yazar Zeynel Abidin Kıymaz’ verdiği Röportajda depremin savurduğu hemşerilerimizin bir gün mutlaka geri döneceklerini söyledi

GÜNDEM

İstanbul Kahtalılar federasyon başkan yardımcısı Mehmet Nuri SÜT devlet-millet dayanışmasıyla yaraların sarılacağını söyledi.

SİYASET

AK parti Adıyaman İl başkanı Emrah Erkan Bulucu, sosyal medya hesabından AK parti Adıyaman il başkanlığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

EKONOMİ

İsviçre İnsani Yardım Merkezi Üyeleri, kentte başlatılacak projeyle ilgili Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’yi ziyaret etti.

AKTÜEL

İstanbul Kulübü ve İstanbul Tarım Rotary Kulübü ve İstanbul Ekoloji Rotary Kulübü dostluklarını imzaladıkları “Kardeş Kulüp” protokolü ile resmileştirdi.

GÜNDEM

GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz başkanlığında ki heyet Başkan Abdurrahman Tutdere ’ye ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Yaşam

Nemrut Rotary Kulübü : Mehtap ve Engelsiz Toplum Komitesi Başkanımız Ferit Binzet yaptıkları tüm projelerle yaşadıkları kentte ve insanlara umut...

SAĞLIK

Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik 'bakanlıkça Çocuk Endokrinoloji, Çocuk İmmünolojisi ve Alerji Hastalıkları dahil 9 uzman hekim ataması gerçekleştirilecektir'

Yaşam

Vatandaş Recep Buğrul tren raylarında korumada öncelikli ve azalan varlık durumundaki türlerden lekeli semendere rastladı

Popup Beyaz.Net