#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


SİYASET

Sendika -Sivil Toplum Temsilcilerinin görüş ve taleplerini dinleyen Alkayış, memurlarımızın hak ve hukuklarının korunması adına çalışmalar devam edecektir.

Adıyaman Belediyesi tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eczacı Abdulhamit Ünsal Milli Mücadele Parkı’nın açılış töreni gerçekleştirildi..

EKONOMİ

ATİK İş Forumu ATİK Genel Başkanı Aziz Şahin katılımı, Konsey Başkanı Mehmet Karaca koordinatörlüğünde Yıllık “300 Milyon Dolar İhracat” Vizyonu...

SPOR

UNESCO Dünya Kültür Mirası olan 2100 yıllık Kommagene Uygarlığı’nın efsanevi kralı Antiochos Teos’un Nemrut Dağı zirvesi turist ağırlamaya devam ediyor.

GÜNDEM

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 6 Şubat Depremlerinin yıldönümü nedeniyle Adıyaman'ı ziyaret proğramında deprem şehitleri kabristanını da ziyaret etti.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da tamamlanan konutlarının kura çekimi sonrası İlçe Belde belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısına katıldı

SİYASET

Adıyaman’da felaketin yıl dönümünde temaslarda bulunmak üzere gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar vatandaşlarla bir araya geldi.

Gazeteci-Yazar Hamit Özpolat Filistin Devleti'nin Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ile gündeme dair röportaj yaptı.

AKTÜEL

Depremde ağır yara alan Adıyaman'da yaraların sarılması için devlet çaba sarf ederken, Yardım kuruluşları ve iş adamları da katkı sunmaya...

GÜNDEM

Adıyaman belediye başkanlığı yarışının favorisi AK parti adayını açıkladıktan sonra gözler muhalefete çevrildi.

CANLI YAYIN

Bu gün Saat:16.04 te merkez üssü Malatya Salkonak olan 5.3 şiddetindeki deprem bölgede korku yarattı

CANLI YAYIN

Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Ankara'dan Adıyaman'a coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Popup Beyaz.Net