#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


CANLI YAYIN

Adıyaman lisesinin emektar eğitimcilerinden, emekli Öğretmen Sait Kayır’ın cenazesinde Milli eğitim bürokratları ve sendikacılar yoktu.

EĞİTİM

Nemrut Rotary Kulübü Başkanı Mehtap Binzet'in öncülüğünde yeni yılda pizza partisiyle depremzede çocukların çoğu pizza yedi.

CANLI YAYIN

2023 te kıyametin provasını yaşayan Adıyaman'da sağ kalanlar kardeş olması gerekirken, biri birine kıyıyorlar. 2024 Cinayetle başladı!

EKONOMİ

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Şanlıurfa GAP gündemi gazetesine verdiği röportajda DEPREMDEN EN ÇOK ADIYAMAN ETKİLENDİ dedi.

SPOR

GGB genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz Suudi Arabistan Riyad’da yaşanan skandalla ilgili açıklama yaparak süper kupa finalinin Adıyaman’da oynanmasını istedi.

AKTÜEL

TPAO Ortaokulu okul aile birliği ve öğrencilerinin düzenlediği Gazze’de ki çocuklara destek kermesine gazetecilerde destek verdi.

SİYASET

AK partinin deprem bölgesinde kaleleri Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş’ta mevcut belediye başkanlarıyla yola devam edecek mi?

EĞİTİM

Adıyamanlı Yazar Şair Fahrettin Çelik "Yalın Ateşin Kıvılcımları" ve "Düş Kırağım" isimli iki şiir kitabını okurlarına İl halk kütüphanesinde imzaladı

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) işbirliğiyle önemli projeler için adımlar atıldı.

SİYASET

CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde açıklanan 2 ilçe ve 3 belde belediye adayından sonra şimdi de 3 ilçe...

Adıyaman Valisi Dr.Osman Varol Muhtarlarla İndere mevkiinde kalıcı konutlar için yapılan çalışmaları inceledi, kahvaltılı toplantıyla da basını bilgilendirdi.

SİYASET

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ATSO'da düzenlenen toplantıda 'ADIYAMAN BENİM SEVDAMDIR' dedi.

Popup Beyaz.Net