#adıyaman Haberleri

#adıyaman haberleri ve güncel #adıyaman gelişmeleri, #adıyaman ile ilgili tüm video, #adıyaman fotoğrafları ve #adıyaman haberleri Gap Olay Gazetesi - Yürek soğutan gazete' Haber Gündem, Spor, Ekonomi, Eğitim, Sağlık, Siyaset sitemizde


SPOR

Yüzlerce yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağındaki tarihi mekânlardan Nemrut Dağı'na kara kışa aldırış etmeden tırmandı.

6 Şubat depreminde ağır hasar alan Talat Paşa Konağı ve Mehmet Ağa Konağı restorasyan çalışmaları devam ediyor

EĞİTİM

Adıyaman milli eğitim müdürü Ali Tosun Köy okulları gezilerine devam ediyor, bu gün Ovakuyucak ve hasankendi köylerindeydi.

EĞİTİM

Perre Antik Kenti'nde devam eden kazı çalışmalarında, Roma dönemine ait alçak kabartma rölyefi olan kadın kabartmasına rastlandı.

SAĞLIK

Gerger İlçesi Drejan Merkez Koşarlar Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 8.Olagan Kongresinde başkan Üzeyir Karagöz oldu

SPOR

Dr. Süleyman Kılınç, "Bir gidiş ve bir geliş olmak üzere 12 metre genişliğe sahip olan yolumuzda yol genişletme ve düzenleme...

EĞİTİM

Rotary 2440. Rotary Vakıf Başkanı Fatih Akçiçek;” Adıyaman’da onlarca proje gerçekleştirdik. Şüphesiz hepsi ayrı ayrı Adıyaman halkının hayatına dokunacak

GÜNDEM

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı vekili, Cumhuriyet meclisi başkanı Zorlu TÖRE Bu gün Adıyaman’a geliyor.

EĞİTİM

İstanbul Bebek Rotary Kulübü ve Nemrut Rotary Kulübü işbirliği ile Adıyaman K15 Konteyner Kente Kütüphane tefrişatı yaptırıldı.

AKTÜEL

Bakan Özhaseki, "yıl sonuna kadar 41 bin konut ve 5 bin köy evi afet bölgesinde hak sahiplerine teslim edeceğiz."

SAĞLIK

Uluslararası Rotary Afet Fonu kullanılarak alınan Cerrahi Aletler ve Cihazlar 400 YATAKLI Araştırma hastanesi Başhekimine teslim edildi.

SİYASET

Adıyaman Belediyesi 'Depremden Etkilenen Belediyelerin Kentsel Hizmet Altyapısını Güçlendirmek için iş birliği protokolü imzalandı.

Popup Beyaz.Net