GÜNDEM

Ercan Öncebe ‘ Erdemoğlularına teşekkür ediyoruz’

Ercan Öncebe Besni ilçesinde düzenlenecek toplu temel atma töreniyle Tut ilçesine kültür sitesi yapımı için Erdemoğlu Holding yönetimine teşekkür etti.

Abone Ol

Tut ilçe belediye başkanı Ercan Öncebe bugün Besni ilçesinde düzenlenecek toplu temel atma töreniyle Tut ilçesine Kütüphane ve kültür sitesi yapımı için Erdemoğlu Holding yönetimine teşekkür etti.

Adıyaman, Besni ve Türkiye’nin bir çok yerine önemli hayırlı hizmetleri olan kadir şinas Erdemoğlu ailesine ve Vakıf yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tut ilçe merkezinde yapılacak Kültür sitesi ve kütüphane önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini söyleyen belediye başkanı Öncebe Tut ilçesinin ihtiyaçlarının karşılanıp daha yaşanabilir bir ilçe olması için çaba gösteriyoruz dedi.

DEVLET-MİLLET İŞ BİRLİĞİNE ÖRNEK

Öncebe temeli bu gün törenle atılacak alanda incelemelerde bulunarak bilgiler vererek şunları söyledi ‘… Tut ilçemizde Erdemoğulları tarafından konferans salonu ve kütüphane ilçemize yapılıyor olması sevindirici.

Bu gün Cuma sonrası saat.13.30’da çeşitli yatırımların hayırlı hizmetlerin ve Tut ilçemize yapılacak olan Konferans salonu ve Kütüphanenin temel atma töreni için TUT’lu hemşerilerimizi de Besni’ye törene gitmeye çağırıyorum.

İlçemizde deprem sonrası hayatın normale dönmesi ve daha yaşanabilir bir ilçe meydana getirmek için çaba gösteriyoruz.

İlçemizin sorunların hızlı çözülmesi ve geleceğe yönelik projelerin başlaması, başlayanların devam ettirilmesi için, sürekli Ankara’da bürokrasi nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TUTLULARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ

Önemli olan ilçemize hizmet gelmesini sağlamak, yol yapıldıktan sonra, altyapı sorunlarımız çözülüp, sorunları minimize edilmiş ilçemizde herkesin mutlu olmasını yüzlerinin gülmesini istiyoruz.

İlçemiz zor bir süreçten geçti, bir yandan deprem, peşi sıra sel felaketi yaşadık. Hükümetimizin devletimizin çaba ve gayretlerini bizlerde yerel idare olarak tamamlıyoruz.

Özellikle ulaşım sorunlarını azalttık. Diğer yandan TOKİ’nin vatandaşlarımıza yaptığı evlerde tamamlandığında, sosyal sportif aktivitelerle ilçemizi ön plana hep beraber çıkaracağız.

Haber: GAP olay