SANKO holding basın yayın müdürlüğü görevini yıllardır başarıyla sürdüren gazeteci Cengiz Halil Çiçek 1 Ağustos itibariyle teşekkür plaketiyle emekliye ayrıldı.

SANKO holdingte görev yapıp emekliye ayrılan personeller için düzenlenen etkinlikte.

Usta gazeteci Cengiz Halil Çiçek'e teşekkür plaketini  Adil Sani Konukoğlu bizzat takdim etti.

Duygulu anların yaşandığı etkinlikte usta gazeteci Cengiz Halil Çiçek 'SANKO HOLDİNG’te Basın Yayın Müdürü olarak 4 Mart 2003’te başlayan görevimi, 21 yıl 4 ay 27 gün sonra, 1 Ağustos 2024’te onur ve gururla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum'dedi.

SANKO holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kurumdan ayrılanları, Bulla Restoran’da düzenlediği teşekkür yemeği sonrasında hizmet plaketi ile uğurladı.

Konukoğlu, “Mesai arkadaşlığımızın bitmesi, sizlerle dostluğumuzun ve kardeşliğimizin bitmesi değildir. Emeklerinize teşekkür ederim” dedi.

KIYMAZ : Cengiz halil Çiçek Gaziantep basınının duayen ismidir

SANKO holding basın yayın mudurluğunden emekliye ayrılan Cengiz Halil Çiçek'in tecrübelerinden yararlanılması gereken bir meslek buyuğumuzdur diyen GAP gazeteciler birliği genel başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ' değerli dostum Cengiz Halil Çiçek'in emekli olmasına bir yandan üzüldüm diğer yandan sevindim.

Üzülmem Gaziantep'in önemli bir şirketinde başarılı bir yöneticiydi oradan ayrılmış olmasına üzldüm. Sevincim sağlık sorunları nedeniyle dinlenmesi ve kendine zaman ayırması gerekiyordu bu açıdanda sevindim.

90 lı yılların Gaziantepte süre gelen mesleki devamlılıkta bir ekol olarak bu günlere kalmış bir kaç gazeteciden biri Cengiz Halil beydi. 

Yeni yetişen stajer gazetecilerin ve halen mesleği sürdüren meslektaşlarımızın Cengiz halil Çiçek'ten öğrenecekleri çok şey var.

Cengiz Halil Çiçek holdinglere, büyük işletmellere firmalara kabiliyetli bir gazetecinin neler katabileceğini ortaya koymuş bir isimdir.

Kurumsallaşmayı hedefleyen büyük şirketlerin Cengiz halil benzeri gazetecilere ihtiyacı vardır.

Değerli dostum kardeşim Cengiz Halil Çiçek'e bundan sonraki yaşamında sağlık huzur ve başarılar diliyorum' dedi.

SANKO HOLDİNG SPONSORLUĞUNDA 2. KOMMAGENE BİENALİ, SANKO HOLDİNG SPONSORLUĞUNDA 2. KOMMAGENE BİENALİ,

Haber: GAP olay

Editör: Zeynel abidin Kıymaz