Biz sarı öküzü verdik

Meşrubat dökmek, ecnebi markalı köfte dükkanı basmakla uğraşırken , İsrail ‘in gen, yazılım ve kültürle üç üniversite tarafından yönetildiğini kaçımız biliyoruz

Abone Ol

Birileri milletin sinir uçlarıyla oynayacak , topluma travma yaşatacak oyunlar oynuyor, birleri de bu iğrenç oyunları milletin gözünün içine sokuyor !

Sanki Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaşanamaz bir yer olduğu algısı yapılıyor!

Asıl soru şu, bu iğrenç tezgahın çözümü nedir?

Bakalım kim ne çözüm yolu gösterecek?

Bizler sokaklara meşrubat dökmekle, ecnebi markalı köfte dükkanı basmakla uğraşırken , İsrail ‘in gen, yazılım ve kültür olmak üzere üç üniversite tarafından yönetildiğini kaçımız biliyoruz ?

Matüridî dedi ki, ‘Aklın bir görevi vardır.’ Aklın ibadeti tefekkür etmektir. Bir insana aklını kullanmamayı öğütleyen kişi şeytandır”!

20 yıldır “uluslararası bir meşrubat markası kendi kolasını alana bedava laboratuvar üretimi maden suyunu zorla esnafa bedava dağıtıyor ! Diğer yandan bizim yerel maden suyu markalarımızı batırıp yok pahasına alıyor” diye feryat ettim dinletemedim!

Bakınız esnaf, şehir lokantalarımız hızla yok oluyor yerlerine ecnebi fast food markaları açılıyor ! Milletin ağzının tadı ile oynanıyor! Bir insanın ağzının tadı bozulursa ne söylediğini bilir ne işittiğini anlar!” diye feryat ettim anlatamadım!

Şimdi sokaklara meşrubat dökmek , ecnebi köfte dükkanlarını basmak beyhude bir uğraştır !

Biz sarı öküzü verdik …