GÜNDEM

Ahmet Aydın Adalet bakanımı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekirse 'kabine değişikliği yapacağız' açıklaması sonrasın da kulislerde Ahmet Aydın ismini de kulislere taşıdı

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerekirse 'kabine değişikliği yapacağız' açıklaması sonrasın da kulislerde Ahmet Aydın ismini de kulislere  taşıdı.

AK partinin önemli isimlerinden Cumhurbaşkanına yakın isimlerden Çalışma ve sosyal güvenlik bakan yardımcısı Ahmet Aydın'ın yapılacak kabine değişikliğinde ismi ön plana çıkıyor.

Son bir kaç kabine değişikliğinde özellikle Adıyaman kamuoyu Ahmet Aydın bakan yapılır beklentisi bu dönem zirve yaptı.

6 Şubat depreminde ağır yara alan Adıyamanlılar yaralarının hızlı sarılması için bakanlık beklentisi içerisinde.

AK partide çeşitli üst düzey görevler yapan Ahmet Aydın'ın sağlık sektörü ve Adalet bakanlığı için deneyimli olması, son dönemde brokraside ki tecrübesiyle kamuoyu başarılı bir bakanı olacağı yönunde kanaatleri güçlendiriyor.

Yapılacak olası bir kabine değişikliğinde Rıfat Hisarcıklıoğlu ismide öne çıkan isimlerden biri.

Mahalli idareler seçimlerinde oy kaybına uğrayan Cumhur ittifakı Kızılcahamam toplantıları sonrası başarısız il ve ilçelerde İl ve ilçe başkanlarını değiştirdikten sonra. Beklenti kabinede de olacağı yönunde.

Şanlıurfalı seçmenlerde geçtiğimiz günlerde partisinden istifa eden Şanlıurfa Büyükşehir belediye başkanı Kasım Gülpınar'ın açıklanacak kabine değişikliği listesinde sürpriz olarak bakan atanacağı ve AK partide tekrar siyasete devam edeceği hususunda kulis bilgileri var.

Malatyalılarda AK parti siyasetinin önemli ve başarılı ismi Öznur Çalık'ın bakan olarak atanması hususunda beklenti içerisindeler.

Kulislerde kabine değişikliği beklentisinin yuksek olması bu hafta kabiine değişikliğini gündeme taşıyacağı şeklinde.

Bu hafta TBMM'de yapılacak gurup toplantılarında bu alanda yapılması düşünülen veya atılacak adımların işaretlerinin belirginleşeceği yönünde.

Haber: GAP olay