ADIYAMAN’IN GELİŞMESİ, KALKINMASI

Siyaset gücünü halktan alarak, halkla birlikte yapıldığı zaman, ülkenin ve halkın sorunlarına çözüm üretiliyor. Siyaset halka fayda sağlıyor. Halkın yaşamını iyileşiyor.

Abone Ol

ADIYAMAN’IN GELİŞMESİ, KALKINMASI, ZENGİNLEŞMESİ SORUNLARININ ÇÖZÜLMESİ 

SİYASET :

Siyaset bilgi ve proje dayalı sorun çözmek ve halka hizmet etmek için yapılan bir iştir.
Yapılma amacı gereği siyasetin, gücünü halktan alarak yapılması, çözüm projelerinin halkla tartışılarak, halkla birlikte oluşturulması gerekiyor.
Siyaset gücünü halktan alarak, halkla birlikte yapıldığı zaman, ülkenin ve halkın sorunlarına çözüm üretiliyor. Siyaset halka fayda sağlıyor. Halkın yaşamını iyileşiyor. 
Ülke ve halk gelişiyor, kalkınıyor, zenginleşiyor, barış ve huzura kavuşuyor. 
Siyaset, halka fayda sağlayacak, halkın yaşamını iyileştirecek. 
Ülkeyi ve toplumu geliştirecek, kalkındıracak, zenginleştirecek. 
Ülkeyi ve toplumu barış ve huzura kavuşturacak anlayışla yapılırsa. 
Türkiye Cumhuriyeti ve halk iyi yönetilir, başarılı olur. Kalkınır, gelişir, zenginleşir, halkın aş ve işi sorunu çözülüyor.  

Adıyaman’ın üzerine oturduğu coğrafyasının kendisine sunduğu:
Yer altı ve yer üstü varlıkları. 
Tarihi ve kültürel zenginliği. 
Genç ve dinamik insan gücü ve potansiyeli.
Adıyaman’ın, gelişmesi, kalkınması, zenginleşmesi için kullanılamıyor.  
Bu nedenle de Adıyaman’ın toplumsal, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel sorunları çözülmüyor. Gelişmiyor ve kalkınmıyor.
Adıyaman saniyede gelişmiş olan illerin ekonomik sömürüsü altında yaşamak zorunda kalıyor.

Adıyaman halkı sorunlarının çözülmediğini, sorunlarının artarak devam ettiğini söylüyor. Seçtikleri siyasetçilerin verdikleri sözlerini tutmadıklarını, sorunları çözmediklerini. 
Sorunlarının çözülmediğini, sorunlarının artarak devam ettiğini söylüyorlar. 

Adıyaman’ın, gelişmesi, kalkınması, zenginleşmesi, toplumsal, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel sorunlarının çözülmesi için:
Adıyaman halkının siyasete ilgisini ve izlediği siyasi tavrını ve davranışını değiştirmesi, siyaseti kendisi için, kendisini ve yakınlarını zenginleştirmek için yapan kişileri seçmemeleri gerekiyor. 

Siyaseti kendisi için, kendisini ve yakınlarını zenginleştirmek için yapan kişilerin değil. 
Adıyaman’ın, toplumsal, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel sorunlarının çözülmesi gelişmesi, kalkınması, zenginleşmesi için. 
Kafasında projeleri, arkasında başarıları olan, siyaseti Adıyaman’a hizmet etmek. Adıyaman’ın, toplumsal, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel sorunlarını çözmek. Adıyaman’ı geliştirmek kalkındırmak, zenginleştirmek için yapacak olan kişileri milletvekili belediye başkanı seçmeleri gerekiyor. 
 
Siyaset bu anlayış ve şekilde yapılırsa Adıyaman gelişir, kalkınır, gelişir, zenginleşir sorunları çözülür. Barış ve huzura kavuşur.