Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik Acil Servisi Etkinleştirdi Başhekim Doç. Dr. Mehmet Şirik Acil Servisi Etkinleştirdi


Sofyan Amrabat bu süreçte çok ciddi teklifler almasına rağmen bize verdiği sözden taviz vermedi. Son derece dik durdu. Fenerbahçe bugün sadece bir futbolcu değil, çok büyük bir karakter transfer etti."

“Son gün bile 3'ü İngiltere'den 1'i İspanya'dan olmak üzere 4 teklif vardı kendisine. Amrabat, kulübüne ben Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum dedi."

Ali Koç, Fenerbahçe'nin her lirasını kendi lirasının önünde tutuyor. Bu kulübün bir lira bile zarar etmemesi için yeri geldiğinde bizimle kavga eden bir başkanımız var."


“Hocamızın raporları doğrultusunda devam ediyoruz. Hocamızın şu an herhangi bir transfer talebi yok. Ama kendisiyle bir toplantı daha yapacağız, kendisi derse ki şöyle bir oyuncu getirilebilir, o zaman hemen kimi isterse alırız."

“Benim sözlerimi kesip Ferdi asla satılmayacak demişti tarzı videolar paylaşırsanız biz buna güleriz. Videoda ne dediğim belli, Ferdi istemediği sürece diyorum. Fenerbahçeliyseniz kendi taraftarınızı provoke etmeyin. Ben birlik ve beraberliği güçlendirmek için buraya geldim' dedi.

Ligde başarılı bir grafik gösteren Fenerbahçe orta sahada oyunu hızlandıracak Amrabat'ı izlemek için taraftar sabırsız.

Haber: GAP olay (Fenerbahçe munıh fan)

Editör: Zeynel abidin Kıymaz